Annons
Annons

När man inte riktigt fått nog…

Här hemma har julen städats undan. Men amaryllisen står fortfarande på vardagsrumsbordet och blommar. Det är en sån vacker blomma och mina tog lite tid på sig att slå ut. Kanske för att jag köpte dem så sent. Dessutom kunde man köpa amaryllisar för 10 kr hos Plantagen. Så i söndags köpte jag hem lite fler, klippte av dem från löken och satte dem i vatten.

Annons

Första arbetsdagen idag och det känns skönt att få bocka av listan med saker som ska göras. Äldsta sonen är hemma en sista dag innan skolan börjar och jag ska besöka läkaren en sista gång har jag bestämt mig för.

Sen tänkte jag skippa det där med sjukdomar, ska inte orda ett ord mer om dem. Känns som att det är det enda jag skriver om de gånger jag delar med mig av något och det är liksom inte jag. Jag är en glad människa som sällan pratar sjukdomar och försöker att se livet med lite distans och göra det bästa och roligaste av det som man kan. Så nu har jag bestämt att 2014 börjar 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar