Annons
Annons

När man upptäcker att de minsta sakerna är de som underlättar som mest

Mini-Ipad-keyboard-mormorsglamour

De senaste dagarna har min dator varit på service, byte av hårddisken och förhoppningsvis kan den nu hålla några år till. Gillar den verkligen skarpt, eftersom den både är snabb och har stor skärm och därför toppen att redigera bilder på. Det enda problemet är att den väger flera ton känns det som, när man ska ta med sig den. 

Annons

Har länge funderat på om jag ska köpa mig en mindre dator att ha, så att jag kan vara lite mer flexibel och jobba på andra platser än bara hemma. Så i paniken över att inte ha någon dator kom jag på att jag kanske bara skulle se till och skaffa mig ett tangentbord till min mini Ipad. Sagt och gjort och himlar så mycket smidigare det blev och jag är så glad över att äntligen kunna ta med mig jobbet på ett lättare sett.
Mini-Ipad-keyboard-mormorsglamour

Så just nu är den här min nya lilla älskling som underlättar livet avsevärt och plötsligt insåg jag att jag kunde vara mer flexibel i mitt arbete. Så nästa vecka ska jag nog ta och insupa stan, ett mysigt litet fik kanske att arbeta på.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar