Annons
Annons

När något man älskar slår ut

Det är något visst det där med pionerna i trädgården som till slut… efter mycket väntan slår ut. Som jag väntat, det känns som en evighet. Men nu så äntligen är de här och jag njuter av doften som slår emot mig när jag går förbi.

Annons

En liten blomma fick komma in, men det är som att jag inte vågar ta in för många, för då finns det inga kvar att njuta av i trädgården. Å där vet jag att de kommer hålla sig blommande lite längre än inomhus.

Tänk vad en blommande pion kan göra en lycklig. Det är små saker som detta som kan fylla några timmar av dagen med lycka.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

12 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar