Annons
Annons

När skaparlusten kommer tillbaka och sneak peak på kommande pyssel

Idag står det vabb på schemat. Min äldsta är hemma sjuk. Har under senaste veckorna haft så fullt upp med massor av olika jobb som tagit all min tid. I tider då det är full fart är det som att all kreativitet försvinner. Hur jag än gör så hittar jag inte en enda idé. Så det är skönt att ha några lugnare dagar så man hinner ikapp alla måsten.

Annons

DIY gör egen förvaring till kontoret av skolådor

Och plötsligt så kommer skaparlusten åter. Idag så hade jag sällskap i ateljén av min son, han pysslar marackas med toapappersrullar och ärtor och jag försöker att förvandla skolådor som jag tiggt åt mig på skoaffären till något annat.

Mer om det tänkte jag visa lite senare. Men just nu måste färgen torka.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar