Annons
Annons

När snön yr utanför fönstret, kan man plocka in våren

Idag får jag finbesök av Jenny med bloggen Hemtrender och fotografen Sara Medina Lind. Det är fotodag och är så glad att jag får hänga med dessa fina människor en hel dag.

Snön yr utanför fönstret och jag har redan skottat två gånger nu på morgonen. Och Jenny och Sara sitter fast i trafiken. Så vi får se om de lyckas ta sig hit.

Annons

ateljé matplats

Trots snökaoset utanför fönstret så spirar våren här hemma. Plockade in äppelkvistar för några veckor sedan. Satte dem i vatten och har sedan låtit de stå. Har hört att man helst ska byta vatten ofta. Men har bara bytt två gånger under dessa veckor och nu så har de äntligen börjat slå ut.

ateljé matplats

Så vackra i all sin enkelhet! Tycker ofta att man inte behöver så mycket för att lyfta ett rum. Ibland räcker det att ställa in en växt eller kvist.

ateljé matplats

Nu knackar det på dörren här! Måste gå.

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar