Annons
Annons

När tårarna rinner ner för kinderna…

Idag har varit en sån där känslosam dag, sen barnen kom blev man så blödig. Tårarna har trillat ner för kinderna för alla era fina kommentarer ni lämnat på Mormorsglamours Instagram idag och igår. Jag känner mig otroligt tacksam och upplyft! Tack! Jag ska skriva ut hela det kommentarsfältet och hänga upp på väggen, för såna där dagar när man behöver en liten extra push i rätt riktning, eller en liten extra klapp på axeln.

Annons

Jag är tacksam över att ha fått träffa så många fina människor på vägen. Som igår, när vi träffades ett gäng pysselbloggare Malin, Helena och Karin och man kom därifrån med känslan av att allt är möjligt. Det är bara upp till en själv.

Jag är tacksam över att idag för första gången på vääääldigt länge lyckas springa 7,5km utan att stanna. Om jag tänker efter så har jag nog aldrig lyckats med det under hela mitt liv. Det var en sån där milstolpe. En sån, nu kan jag det! Nu är det bara att kämpa på. För även om jag knappt lyfter fötterna när jag springer, så tar jag mig framåt. Sakta sakta mot målet.Så fredagens bukett med blommor är till er kära och fina läsare! Tack för att ni fortsätter titta in här och tack för alla fina ord, nu ska jag nog sätta mig och böla i ett hörn lite till. Det bara är en sån dag, en tacksamhetens dag.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar