Annons
Annons

Nästa projekt: Inreda hallen

Nästa projekt efter barnrummet, som jag tidigare hintat om är hallen. Just nu håller vi på att bygga förvaring jäms med hela hallväggen in till vardagsrummet. På andra sidan där garderoberna inte kommer att vara, så kommer det finnas plats för ett hallbord, spegel och en stor växt. Bilden som är från Johanna Bradfords vardagsrum. Beskriver känslan jag vill få in i hallen, älskar det gamla vintageskåpet där små stilleben samlats tillsammans med en vacker bukett.

Annons

hall vintage skåp

För att beskriva känslan ytterligare så gjorde jag ett moodboard som visar de saker jag vill få in i hallen. Förvaringen är redan löst, med den långa garderobsväggen, så den behöver jag inte tänka på så mycket. Utan det är resten av sakerna. Något som jag spanat på länge är den fina vägglampan från Mantis, den ska definitivt få flytta in i hallen. Tror att det blir en snygg kontrast mot vintagebänken.

Moodboard Hall

Detta moodboard innehåller Adlinks/ spårningslänkar

moodboard hall

  1. Galge, House Doctor 2. Afteroom klädhängare, Menu 3. Spegel, House Doctor 110cm i diameter 4. Dagg vas, Svenskt Tenn 5.Love Warriors Urna XL 6. Tivoli kruka 7. House Doctor, Retro ljusstake  8. Mantis BS2 Vägglampa 9. Edblad skohorn

Vintage skänk

Sen hittade jag den här fantastiska skänken hos Hjärterum <3 Så fin och den hade blivit riktigt snygg i hallen, om jag inte redan hade haft en skänk. Men kanske någon annan lyckost får plats med den någonstans där hemma.

Kollagen innehåller Adlinks/Spårningslänkar

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar