Annons
Annons

NCS- nr på väggfärgen i vardagsrummet och vad man ska tänka på innan man målar sina väggar

 

färg i vardagsrummet

Det är många som hört av sig och frågat vad det är för färg jag målat med i vardagsrummet så jag tänkte att det är bäst att jag skriver det här i ett blogginlägg om det är fler som undrar. Men även lite tips på vad man ska tänka på när man målar om väggarna. Något som verkligen är viktigt, är att det är svårt att se den egentliga färgen på en datorskärm. I och med att alla datorer har lite olika färginställningar.

Annons

Det som också påverkar upplevelsen av färgen är vilket ljus det var i rummet när jag tog bilden. Så ett tips är att provmåla en liten bit innan ni bestämmer er för att måla en hel vägg. För färgen varierar även mycket beroende på ljuset i rummet och det är olika i varje hus och rum.

Om jag skulle ge mig på och beskriva denna färgen så skulle jag säga att den är grå med gröna inslag. Nästan mintgröna inslag.

Så här kommer den informationen jag hittade på färgburken  D819 Emalj NCS 2404-G21Y. Ta med dig det nr till färgaffären och be dem blanda färgen enligt det receptet så ska det bli samma färg som jag har på mina väggar.

Lycka till nu!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena Nord



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar