Annons
Annons

Nu är barnrummet nästan klart!

Nu har min äldsta till slut fått flytta in i hans nya rum. Det som är kvar att göra är att hänga upp en tavla och sen fixa en bordsskiva till skrivbordet innan allt är helt klart!

barnrum sänghimmel bla

Var rädd att den stora sängen på 140 cm skulle kännas för stor när det kom in i rummet. Men det gör den verkligen inte och jag ångrar inte en sekund att vi valde en sån stor säng till barnrummet. Så himla mycket mysigare att natta på kvällarna. Så pass mysigt att hela familjen vill flytta in i det nya rummet. Den mörkblåa färgen och sänghimmeln över sängen gör att man sover som en gud i det rummet. Det är som att den blåa färgen skapar ett lugn, så man vill bara mysa in sig där.

Annons

barnrum med ljusslinga och sänghimmel granit

Det bästa av allt är att sonen är nöjd! Och han stormtrivs verkligen och hänger massor på sitt rum. Från att tidigare nästan aldrig varit där.

barnrum sänghimmel blå

Fler bilder från resten av rummet får ni såklart så fort jag lyckats fixa de sista detaljerna.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar