Annons
Annons

Nu skiter jag i det här… nu ska den ut!

Idag är det tjugondag jul (eller tjugondag knut som man också säger) och dags att städa undan julen. Det har alltså gått 20 dagar sen julafton och i Bondepraktikan kunde man läsa att det var Konung knut som bad om hjälp att driva ut julen.

Annons

Det är även nu julgransplundringen ska ske. Men det blir ingen sådan för oss detta året, utan det är bara dekorationerna som åker ut, eller snarare, ner i sina lådor.

tjugondag jul ska granen ut

Det är faktiskt med ett visst vemod jag plockar ner alla mysiga lampor och ljusslingor. För jag gillar känslan när man kommer hem och det lyser sådär mysigt i hemmet. Så några ljusslingor får faktiskt stanna kvar ett tag till.

tjugondag jul ska granen uttjugondag jul ska granen ut

Det var en svart jul i år med brunröda inslag på dekorationerna i granen. Tycker verkligen om de fina pappersdekorationerna i olika former som jag hittade på Claes Olsson i år.

tjugondag jul ska granen ut

Hoppas att ni får en fin helg nu och kanske att ni får uppleva en hederlig gammal julplundring.

Kram

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar