Annons
Annons

Nya handtag från Byggfabriken

Vet att jag skrev tidigare om när jag var på Byggfabriken och köpte dörrhandtag, nu så är de monterade på plats och jag tycker att de gör så mycket till helheten. Tycker att dessa funkishandtag passade bäst in med stilen på huset.

Annons

Det är verkligen något man ska tänka på när man köper detaljer. Att man anpassar detaljerna till huset. Så att man inte monterar gamla 1800-tals handtag på ett toppmodernt hem. Det kan lätt skapa förvirring och upplevas rörigt. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar