Annons
Annons

Nyinvigning av Designgalleriet

designgalleriet stefan nilssonTillbaka på kontoret efter intensiva dagar, med en hel del pressvisningar om höstens nyheter, fått träffa massor av inspirerande människor. Alltid lika kul att starta jobbet efter semestern med denna inspirerande pressvecka.

Annons

Idéerna är många och på vägen hem sprang jag förbi en slöjdbutik för att äntligen efter en lång semester påta ihop något efter all inspiration man matats med de senaste dagarna. Så nu ska jag bara sätta mig ner och summera allt, sträcka på fötterna och ta itu med allt som legat på vänt.

designgalleriet stefan nilssonIdag var jag på pressvisning för Designgalleriets nya lokaler och utställningen Best of Designgalleriet. Översta bilden är från Andreas Engesviks glaskonst The Woods och nedersta bilden är från Emma Olbers Stockholm wood stuff. Ser fram emot oktober då textilkonstnären/ min textillärare Carina Marklund på Eskilstuna Folkhögskola ställer ut tillsammans med Gunilla Axén.

Mer om höstens nyheter kommer under dagen.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar