Annons
Annons

Nytt utseende, nya tider!

Som ni kanske märkt under de senaste månaderna så har vår webbplats stegvis fått nytt utseende. Och idag är det sista steget till att vår site ska vara fullt uppdaterad och se ut på det sätt som det är tänkt.

Som alltid med uppdateringar så tar det ett litet tag innan allting har satt sig. Och det kan vara en del barnsjukdomar i takt med uppdateringarna. Jag hoppas att ni har förståelse för det.

alcro-metallic-samarbete-skonahem4

Jag tycker att det ser så mycket trevligare och mer lättläst ut nu med den nya designen och jag är glad för förändringarna. En fin sida gör det så mycket roligare att blogga.

Under dagen kommer vi även få nya headers. Så om ni kikar in nu, kanske det inte ser riktigt lika dant ut lite senare på dagen.

Nu kör vi!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar