Annons
Annons

Odla färska kryddor från affären utomhus

trädgård altan

En liten sneakpeak från altanen. Satte ner små frön i en kruka för ett tag sen och nu börjar det verkligen ta sig.
odla basilia koriander och ruccola

Ska jag vara helt ärlig så är jag inte helt säker på vad jag satte ner för något. Men tror att det var ruccola. Superstolt är jag, för det är inte ofta jag lyckas få saker att växa, det mesta vissnar för mig. Men i år så verkar det som att jag knäckt koden. Växterna behöver visst vatten regelbundet 🙂 🙂

Annons

odla basilia koriander och ruccola

Den frodiga basilika har växt till sig från vanliga färska örter man brukar köpa hem från affären. Det är verkligen ett tips. När ni plockat bort de mesta av bladen på örterna från affären. Så sätt dem i en kruka med jord. Så tar dem sig och du kan njuta av dem så mycket längre och slipper köpa nya örter i affären hela tiden.

Har man mycket basilika kan man göra en god pesto som piffar upp det mesta.
odla basilia koriander och ruccola odla-basilika-koriander-ruccola_5

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar