Annons
Annons

Oktober, årets höjdpunkt!

Jag vet inte om jag ens ska välkomna dig November?! Då du brukar vara den tråkigaste månaden på året. Då min upplevelse av dig är mest mörk, grå och trist. Det finns nog ingen månad på året som jag uppskattar så lite som just dig. Inte av någon särskild anledning egentligen, förutom att alla fina löven faller ner på marken. Kylan börjar ila i kroppen och dagsljuset minskar för var dag.

Annons

Men jag säger i allafall hej då! till en rolig oktobermånad. Där Barcelonaresan var årets höjdpunkt eller kanske en av livets höjdpunker. För himlar vad skönt det var med lite storstad, värme, god mat och sena kvällen. Som det var efterlängtat! 

Tack vare det, kanske november går fort och det snart blir jul istället.

Läsarrekord här på bloggen också, himlar, jag får nästan svindel för att ni är så många som börjar titta in här. Otroligt tacksam är jag! <3 <3 <3 tveka inte att kontakta mig om ni har några särskilda önskemål på innehåll. 

Skulle ni alla stå framför mig skulle jag bli alldeles knäsvag och inte få fram ett ord. Så jag fortsätter att gömma mig här bakom tangenterna.

Bilderna är från min instagram @mormorsglamour. Häng med mig även där, vet ja.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar