Annons
Annons

Om längtan tillbaka, citronträd, kaktusar och skapande

På Ica häromdagen såg jag att de sålde ut kaktusar för 19:90. Inte kunde jag låta dem stå där alldeles ensamma, utan de fick flytta hem till mig. För är det något som jag skulle kunna klara av så är det faktiskt kaktusar. kaktus-mormorsglamour-industrivagn

Annons

Faktiskt så har citronträdet som står på industrivagnen klarat sig länge nu, minst 1,5 år. Den har till och med fått flera citroner som barnen snabbt plockar ner så fort det börjar bli i hyfsad storlek 🙂 Så nu står de där, kaktusarna tillsammans med citronträdet på industrivagnen från Fröjd af Sverige. Skulpturen var min första skulptur jag gjorde på estetlinjen och han har fått namnet PrippsNisse. Han står där och påminner mig om en av de bästa tiderna i livet och jag längtar tillbaka till skolan och till skapandet. 

Har faktiskt sagt till mig själv att jag ska hoppa på en keramikkurs eller skulpturkurs på kvällstid. Just för att det är enda sättet för mig att verkligen ta mig tid och sätta mig ner med ett litet längre projekt och låta det få ta tid.

————————————————————

 

 

 

Följ Mormorsglamour på Facebook och Instagram (@mormorsglamour)så får du de senaste uppdateringarna

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar