Annons
Annons

Att sprida kunskap vidare

I början på veckan visade jag denna ask vikt i origamiteknik på Instagram som Lotta lärde mig, hon är hemslöjdskonsulent för Stockholms län. Lotta är en fantastiskt person och hon tog sig tid att visa mig och Jenny hur man viker såna här fina askar, efter workshopen vi hade där i förra veckan. Tyvärr så är det lite för många steg för att jag ska kunna visa hur man gör det här på bloggen. Men om ni stöter på mig någon gång och råkar ha en bunt med papper i famnen, lovar jag att visa hur man gör. Lotta hade i sin tur lärt sig detta av Husbys hemslöjdsförening.

Annons

Så kul att se hur kunskapen sprids vidare. Det är precis det en hemslöjdskonsulent sysslar med, att sprida kunskap som man inte kan läsa sig till, vidare till andra. Helt suveränt tycker jag!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar