Annons
Annons

På väg hem från Göteborg

Sitter på tåget på väg hem från Göteborg. Har varit på Bloggforum som hållt på i två dagar. Helt slut och fullmatad med intryck sitter jag här nu med ett leende på läpparna. Tacksam över att ha mött en ny vän, en sån där fin människa som är genuin ända inifrån och ut.

Annons

Med Ane Brun i lurarna har jag plötsligt fått en lust att måla och är liksom lycklig över livet och allt som händer. För det känns som att jag inte hinner med alla intryck jag matas med… det snurrar på så mycket fortare än vad det gjort på länge och det är så mycket roliga och fina saker som händer. jag känner mig nästan hög på livet…

Mer om vad vi gjort tänkte jag visa imorgon. Måste bara smälta allt.

Kram

20140915-165500.jpg

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar