Annons
Annons

Påskpyssel i jordnära färgtoner

Nu är det bara några dagar kvar tills påsken sätter igång. För min del blir det inte så mycket påskpynt förutom några målade och färgade ägg. Gillar när det är lagom påskigt här hemma men helst inte för mycket gälla färger som man oftast förknippar påsken med.

Annons

Så därför ville jag visa några alternativ till färgrika påskpynt:

Videkvistar är så otroligt fina och här har en enkel dekoration hängts i grenarna. Den är gjord av lite ståltråd som virats till en äggform. Denna har smyckats med en träkula och fjäder. Så fin i all sin enkelhet.

påsk pyssel

Bildkälla: Zwoste.dk

Frida med bloggen Trendenser har både dekorerat ägg med en vit penna och klippt ut fina fjädrar i papper.

påsk pyssel

Bildkälla: Trendenser

Istället för påskägg med påskmotiv så kan man måla över dem i en enhetlig färg. Då blir det så här snyggt som Anna-Malin med bloggen Helt enkelt gjort. Om man vill piffa till det lite mer så kan man addera fjädrar, ett vackert jutesnöre och en liten hälsning.

påsk pyssel

Bildkälla: Helt enkelt

Tycker inte att man behöver krångla till det för mycket när man dukar fint och här har den alltid lika inspirerande bloggen Our food stories dukat med vacker linneduk och varje tallrik har dekorerats med en servett där en blommande kvist bundits in med jutesnöre. Riktigt snyggt!

påsk pyssel

Bildkälla: Our food stories

Hoppas att ni fått med er lite idéer till kommande påskhelg.

Ha en fin söndag nu

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar