Annons
Annons

DIY: Påskpyssla med blommor från gamla ljusmanschetter och fjädrar

I går var jag hemma med barnen som var lite hängiga. På eftermiddagen fick vi massor av energi och gick ut till ateljén och tog fram alla saker vi kunde hitta i skåpen som man kunde skapa med.

Det är så skönt när man redan har det mesta som behövs hemma. Och barnen googlade påskpyssel på youtube och gjorde både strumpkycklingar och Angry Birds ägg.

Annons

DIY påsk pyssel

När pysslandet till slut övergick till ritande så kunde jag inte sluta pyssla utan tog fram gamla blommiga ljusmanschetter, valde ut några fina blommor och virade ståltråd runt baksidan på blomman och vips så blev det en dekoration att hänga i björkriset.

DIY påsk pysselDIY påsk pyssel

Hittade även några fjädrar som jag tidigare använt när jag gjorde drömfångare. Även dessa lindade jag ståltråd runt och hängde i riset.

DIY påsk pysselDIY påsk pyssel DIY påsk pyssel

Så nu så börjar det bli lite mer påskigt här hemma.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar