Annons
Annons

Planera ljussättning och armaturer i ateljén

House Doctor

Har tidigare hintat lite om att vi håller på att bygga en ateljé och garage här på bloggen, men inte skrivit så mycket om det. Tänker att ni ska få vara med lite mer i planeringsprocessen och bygget. Nu är snart all el dragen och vi väntar på att byggnaden ska sprutisoleras imorgon.

Att planera el upplever jag som en av de svåraste sakerna, eftersom man måste bestämma sig om så mycket och man inte vet riktigt hur man ska ha det. Speciellt för en annan som möblerar om var och varannan dag 😉

Annons

När man planerar ett bygge så är det härligt att drömma sig iväg för ett tag. Här har jag tagit fram alla drömarmaturer jag själv skulle vilja ha i ateljén. Men sen är det kanske inte alltid så att budgeten stödjer alla dessa inköp av armaturer, ibland är drömmar och verklighet två olika saker. Men för det så behöver man aldrig sluta drömma… man kan inspireras massor av drömmarna.

Cupcakes and Crinoline

Den här lampidén var riktigt läcker! Ett gammalt vagnshjul som agerar upphängare för lampsladden. Att hitta ett gammalt vagnshjul kanske inte är det allra lättaste, men en himla kul idé.

 

Ogle pendant av Form Us With Love

Dessa spotlampor formgivna av Form Us With Love är mina favoriter. Skulle mer än gärna ha dem i ateljén, men de är så väldans dyra bara. Vi får helt enkelt överväga dessa och se om det finns utrymme för dem i budgeten i slutändan.

Sköna hem

Den här idén tycker jag mycket om. Massor av lampsladdar som lindats runt stålrör som fästs fast i taket. Effektfullt och snyggt.

Har även spanat in dessa industrilampor och tänkte faktiskt sätta några liknande över arbetsbänken i köksdelen.

Aim Takpendel av Bröderna Bouroullec

Här är ännu en drömlampa. Tycker de är riktigt läckra och spånar på någon slags gör det självidé som har samma princip som dessa lampor. Gillar den slarviga sladden som inte hänger sådär perfekt. Dessa skulle i allafall platsa över köksbordet…. och som de skulle platsa. Det skulle bli riktigt läckert!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar