Annons
Annons

Planera sin jul efter en bok

Den här boken har fått följa med mig hela livet, den innehåller allt, alltifrån pyssel, slöjd, julklappsrim, fotograferingstips, matlagning. Ja allt man kan tänka sig och den är från 1986. Det är härifrån jag fick inspirationen till att göra ljusstaken och det är härifrån jag fått instruktioner till hur man gör mitt senaste projekt. 

Annons

Jag har bestämt mig för att min jul ska utgå från denna bok. För att den är så himla bra. Så det blir min jul det, en Julboken-jul, fast inte hinner jag att göra allt i denna bok. Nä, det är mest pysslet jag är intresserad av. Maten tar jag hjälp av andra att göra. För vi ska ha knytis. Bästa sättet att göra ett julbord enligt mig, utan att slita ihjäl sig i köket.

Ska jag vara helt ärlig så förstår jag inte hur mamma och mormor gjorde?. De fixade julborden helt själva! Jag kan inte för mitt vildaste förstå hur man hinner det.

Nä, den här julen ska vara lustfylld och jag har lovat mig att bara göra saker som jag tycker om att göra. + att jag ska vara ute i god tid och planera bättre så jag slipper stressa ihjäl mig. Men mer om det lovar jag i ett senare inlägg. 

Finaste pepparkakshuset från denna bok. Vet inte hur många gånger mamma stått och svurit att det inte alls är så där lätt som det verkar, allt är snett och bitarna går sönder.

Glad Lucia önskar jag er!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar