Annons
Annons

Planering av hall med mycket förvaring

Ända sedan vi byggde huset så har alltid hallen känts så konstig, hur jag än gjort så har det aldrig blivit bra. Det har blivit ett rum som känns kärlekslöst och rörigt. Men nu så tror jag att jag hittat en lösning.

Annons

En hel garderobsvägg ska byggas jäms med väggarna och jag tror det blir toppen, med massor av förvaring som man alltid saknar i hallen. I dagsläget så är garderoben något hopkok av korglösningar och draperi som försöker täcka den värsta röran.

garderob skiss i hall

Bildkälla: A.S Helsingö

Tyckte denna bild visade så bra vart jag vill någonstans. Känns som att det är ungefär samma färg på garderoberna som vi har på vardagsrumsväggarna. Så det får nog bli så att även hallen och garderoberna får samma grågröna färg som vardagsrummet.

Har försökt att skissa ungefär som jag tänker mig att det ska se ut. Även dörrarna kommer att målas i samma färg som garderoberna och till vänster ska det platsbyggas en hatthylla. Garderoberna kommer att byggas av köksstommar från IKEA med TORHAMN luckor och målas om. hall-skiss-garderoberGarderoberna kommer att byggas in, liknande som denna bild nedan. Med Mdf mellan skåpen.

Nu

skiss-hall- garderob

Bildkälla: Pickyliving

Nu är det bara resten kvar…. att köpa skåp, få hjälp av snickare och en himlans massa målning.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar