Annons
Annons

PrippsNisse flyttar ut!

Ibland är den bästa förändringen att faktiskt leta i skåpet och se om man hittar något man ställt undan, som är dags att plocka fram. Nu tyckte jag det var dags att plocka fram skulpturerna jag tidigare gjorde i lera för tre år sedan. Jag var helt begistrad i skulptur och tyckte det var så himla kul! Dessutom hade jag då en suverän lärare som var entusiastisk, duktig och dessutom påminde om min morfar, vilket gjorde att han växte lite extra i mina ögon. En människa med glimten i ögat och nära till skratt.

Annons

Vi hann inte med så många skulpturer men jag lyckades göra klart två i allafall. Båda två gjorda efter modeller. Den jag tycker mest om är den första i bild, som jag döpt till PrippsNisse. Här i ett tidigare inlägg kan ni se bilder på modell och skulptur tillsammans. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar