Annons
Annons

Problemet med köksluckorna till ateljén

Bild: Sköna hem

Då var det det här med köksluckorna som diskuteras fram och tillbaka. Huvudet spinner av idéer men den ena verkar svårare än den andra att genomföra.

Just nu finns det flera alternativ, det alternativet som fortfarande står högst upp är detta:

Annons

Att göra köksluckor av vindpinat trä från en gammal lada. Det skulle kunna gå, men det är bara ett problem, jag har inte hittat någon lada, jag äger ingen och känner ingen som har. Därför är det lite svårt att få tag på rätta virket 😉 helt enkelt. Man skulle kunna måla brädor med någon slags bets för att få ett liknande resultat. Men det blir inte samma sak och inte alls lika levande som gammalt väderpinat virke.

Sen hade jag en idé om att göra köksluckor av råsponten som är över från bygget. Men enligt snickarna kommer det att röra på sig så mycket att dörrarna kommer bli skeva.

Bild Daniella Witte

Ett sista förslag är att använda oss av Mineritskivor som lådfronter. Har ingen aning om det kommer att fungera, vet inte om det är  tillräckligt hållbart för alla stötar som blir när man öppnar och stänger dörrarna. Men det skulle vara riktigt läckert!

Hur ser en Mineritskiva ut då? jo som på bilden ovan från Daniella Wittes fina förvaringsskåp i vitt där hon lagt en Mineritskiva ovanpå, den är betongliknande i färg och utseende.

Ja, som ni märker har jag inte kommit till någon lösning ännu. Men hoppas snart att poletten trillar ner. En sak som är säker och som jag håller fast vid, är att jag inte ska köpa mig några färdiga skåpsluckor.

Vad tycker ni och har ni någon erfarenhet av dessa material?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar