Annons
Annons

Pyssla ihop ett kalastema med diamanter


Igår var det barnkalas på eftermiddagen, Vilgot fyllde 5 år. Det var det roligaste barnkalaset vi haft, de är så stora nu och alla var så fina mot varandra.

Vilgot var väldigt tydlig med vad han ville ha, det skulle vara poolkalas, så alla barnen badade inklusive jag och Kent. Fast vi fick bada med kläderna på, för det var några busiga ungar som slängde i oss 🙂Den fina diamantgirlangen som svajade i trädetDen obligatoriska spindelmannentårtan som måste vara varje kalas. Nä, har faktiskt inte gjort den själv utan närmsta ICA.

Osså födelsedagsbarnet, den där kloka, fina, omtänksamma killen som binder ihop hela familjen och som har ett öga på oss alla så vi sköter oss. Ibland så stor fast fortfarande så liten, med världens finaste hjärta. 

Kalastemat hittade jag hos Kalasmakerskan, där man kan beställa hem färdiga teman för kalaset genom nedladdningsbara pdf:er. Så får man klippa och pyssla ihop allifrån namnlappar till girlanger, helt suveränt! Det band verkligen ihop hela kalaset som i en röd tråd och som jag sagt innan. Det var en helt suverän dag!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

39 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar