Annons
Annons

Reality check ateljén

Tänkte visa er hur det ligger till när det kommer till ateljébygget. Ni får säga till om ni tycker det är tråkigt med dessa halvfärdiga bilder med kaos, men det är just så som verkligheten ser ut just nu. Det har egentligen varit ännu stökigare, så egentligen är detta inte ens verkligheten, eller jo, verkligheten just idag.

Annons

Nästa vecka kommer de och installerar bastuaggregatet till bastun och efter det är det inte långt kvar innan inflyttning hoppas jag.
Duschhörna är färdigkaklad. Nu ska blandare och dusch upp  på väggen. Istället för glasvägg så tänker jag mig ett enkelt duschdraperi med inspiration från bilden nedan.

badrum-duschdraperiBildkälla: Blood and Champagne

Här är bild på väggen där handfat, toalett  och blandare ska upp. Den grå lådan är till den väggfästa blandaren Tapwell Box 008, som jag bara älskar och längtar tills den kommer upp på väggen. 

När det kommer till materialval och liknande i ateljén har jag valt ganska billiga material. Men en av de saker som jag valt att lägga lite extra pengar på är blandare. För när vi byggde vårt hus för 5 år sedan, köpte jag de mesta badrumsartiklarna från ett visst företag, det var ett företag med designade grejer till en hyfsad peng tyckte jag då.

Men så här i efterhand så har nästan alla saker vi köpt från dem, blivit dåliga, gått sönder eller inte hållit måttet och vi har varit tvungna att nästan byta ut allt. Så därför har jag insett hur viktigt det är att köpa kvalité när det kommer till blandare. Tänker absolut inte göra om samma misstag.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar