Annons
Annons

Recept på enkel förrätt- Prosciutto med ruccola, tomater och parmesan

enkel förrätt  torbole gardasjönNär vi kom hem från vår 500 mil långa resa. Kände jag ett oerhört sug efter att göra Italiensk mat. Vi hade vänner över och min sambo slängde ihop en lasagne och jag gjorde den enklaste efterrätten!

Prosciutto på ett fat med ruccola, cocktailtomater och rivna parmesanflarn. Går riktigt fort att göra och är ett trevligt sätt att börja middagen. Avsluta gärna med att hälla lite god olivolja, balsamvinäger och salta och peppra.

Annons

enkel förrätt

Längtar fortfarande tillbaka till Gardasjön, vill liksom bara fortsätta att leka och göra roliga saker med familjen. Ha värme och sol och äta god mat dagarna i ända.

enkel förrätt

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar