Annons
Annons

Recept på pavlova med rabarbercurd och färska bär

Varje kalas tänker jag att nu ska jag bara göra något enkelt. Så jag slipper stå i köket hela kalaset. Trots att jag igår köpte det mesta från charken och det enda jag gjorde var att koka lite potatis. Så stod jag i köket ändå hela kvällen och hann knappt prata med gästerna.

Annons

Tanken var som sagt att hålla det enkelt och jag valde att göra en pavlova med rabarbercurd och färska bär. En favorit här hemma och trots att min sambo knappt gillar efterrätter så är denna något som verkligen går hem.

Dessutom snabb att göra om man som jag köper färdiga marängbottnar.
Recept på pavlova med rabarbercurdPavlova med rabarbercurd och färska bär

2 fp marängbottnar

5 dl grädde

2 dl Rabarbercurd recept hittar du här. Annars om du inte orkar, köp färdig lemon curd.

Färska bär

Vispa grädden. Lägg upp marängbotten på ett fat. Bred ut ett lager med rabarbercurd. Lägg nästa marängbotten. Bred ut grädde. Varva på detta sätt de fyra bottnarna. Täck in allt i grädde och lägg färska bär över.

Sen är det bara att njuta och äta och ha det gött.

Recept på pavlova med rabarbercurdKanske en perfekt tårta till midsommar 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar