Annons
Annons

Recept på snabb och lättlagad lunch

Oftast blir det gårdagens mat till lunch när jag jobbar hemma, men ibland lyxar jag till det och lagar till något. Men då ska det helst vara enkelt och snabbt.Fick det här receptet av en vän för kanske 10 år sedan och sen har det följt med mig genom livet. Modiferats något genom åren, men fortfarande samma grundstomme.Recept på snabblagad Basilika och tomatpasta med mozzarella.

Annons

(Recept för 4 personer)

300 gr Spagetti

500gr ekologiska coctailtomater

2,5 dl olivolja

440 gr mozzarella

1 kruka basilika

0,5 msk bruschettablandning (ingredienser : torkade tomatflingor, basilika, persilja vitlök och salt)

2 vitlöksklyftor

salt och peppar

Börja med att halvera coctailtomaterna, hacka basilikan och lägg i skål,  häll över olivolja och pressa vitlöksklyftorna, häll på bruschettablandningen (detta kan uteslutas om man vill), ställ gärna i ett soligt fönster så det riktigt gottar in sig och alla smaker kommer fram. 

Koka pastan enligt tidsangivelse på förpackningen.

Skär upp mozzarellan i bitar och lägg i skålen tillsammans med de andra ingredienserna, häll över den varma pastan, salta och peppra, så är det klart att äta! 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar