Annons
Annons

En sån där galen dag

Lite bilder från en dag för ett tag sedan… en sån där må bra dag. Var hemma med sonen som hade ont i öronen och Bettan kom över. Bettan är min vän och jag blir alltid lika glad när jag ser henne. Det liksom händer något i kroppen och hela jag börjar bubbla av bus och skratt. Så står vi där busar och skrattar om vartannat och det blir liksom galnare och galnare. Och jag inser, hur viktigt det är att ha såna vänner i närheten och jag är så tacksam över att jag orkar umgås med mina vänner. Tacksam för att kroppen orkar och huvudet. För det är dagar som denna som ger så mycket energi, som man kan leva på så länge.

Annons

Sonen valde våfflor till lunch och vi åt en himmelskt god linsgratäng, med chevréost och sötpotatis. Receptet kommer i ett senare inlägg.

Så här ser verkligheten ut, glasögonen på sne, i pösiga byxor som räcker ner till knäna, nu ser ni inte det på bild, men jag hade lyckats stänka ner hela tröjan med rödbetsstänk, det är liksom jag i ett nötskal. Lite hejsan hoppsan och sen blir det bra till slut. Att hinna fota maten innan den äts upp är lite svårt ibland, men idag hann jag.

Osså den där fina fina galna Bettan som jag blir alldeles varm av kärlek till. Tack för att du finns i mitt liv, utan dig skulle livet vara så mycket tråkigare.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar