Annons
Annons

Reportage i Evelina..

I dag har jag spenderat hela förmiddagen i Eskilstuna inför ett reportage som kommer i Eskilstuna kurirens helgbilaga Evelina. Reportaget kommer i lördagens tidning, så håll ögonen öppna ni som bor i Eskilstuna.
Skrev tidigare om en julduk och tröja som jag skulle sy om inför klädbytardagarna i Eskilstuna.
Så här blev slutresultatet, denna outfit och massor av fina saker kommer att visas upp på modevisningen den 24 november och klädbytardagen.
Halsbandet är gjort med stora träkulor som är 20 mm i diameter.

Annons

Beskrivning hur man gör det hittar ni här.

Kjolen och tröjan är en hyllning till alla fina människor där ute som lägger ner så mycket timmar på hantverket (i detta fall att brodera korsstygn) som alldeles för få uppskattar. Det är kul att lyfta fram andra användningsområden för en duk än att den bara ska ligga på bordet.
Kjolen är även broderad med symaskins broderi i nederkant och spetsarna är tagna från en gammal klänning jag hade växt ur.
 
Det är inte så svårt att sy om sina använda plagg till något nytt, om jag kan, så kan ni. För ni vet ju att jag inte är någon hejare bakom symaskinen… Korsstygns broderierna på tröjan är påsydd direkt med sicksacksöm. Det ska gå så fort som möljigt om man frågar mig 🙂
 
På lördag kommer jag att visa fler bilder på de andra klädesplaggen… den som väntar på något gott… 🙂

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar