Annons
Annons

Reportage, lucia och pysseltips

I veckan har jag varit hemma med en sjuk kille som haft öroninflammation. Så jag har haft lite hjälp på jobbet :). Här visar vi pysslet som visades i lokaltidningen Mitt i . Hur man gör en fin pepparkaksgubbe att hänga i granen av en vanlig papperskasse. Hela beskrivningen på pysslet och intervjun hittar ni på s. 10 här. Om ni inte är ett dugg pysselintresserade kan ni bara klicka där för att få ett gott skratt, på en rödsvullen pysslare och ett väldigt osmickrande foto. 

Annons

Idag har vi fått uppleva två Luciatåg, först på skolan och sen på förskolan. Sån glädje det är att få se de små, det värmer i hela hjärtat! Så stolt jag är över mina grabbar, på samma sätt som ni andra säkert är väldigt stolta över era barn. Det är något speciellt med kärleken till sina barn, den går aldrig någonsin att förstå förrän man själv fått uppleva det. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar