Annons
Annons

Reportagedax- Alltid en anledning till att investera i nya växter

Den här helgen är det verkligen full fart! Samtidigt som jag håller på att skruva ihop ungefär femtioelva IKEA skåp för att vi ska kunna bygga garderober i hallen. Så håller jag även på att förbereda inför tisdagens fotografering. Då Maria Soxbo kommer över för reportage.

Annons

Köpte mig ett stort olivträd som jag gått och suktat efter så oerhört länge. Hoppas nu verkligen att jag ska kunna hålla det någorlunda vid liv. Insåg också att jag absolut inte har någon så stor kruka hemma. Så det blir till att investera i en. Just nu står stackarn i en sopsäck…

olivträd

Hittade ett otroligt stort och frodigt citronträd på IKEA. Har haft ett tidigare. Och trots ganska så ogröna fingrar så levde det i allafall i två år. Längre än många växter överlever här hemma.

citronträd

Fikonträd är så fina i all sin enkelhet. Så ett sånt får stå och sprida grönska i köket.

fikonträd

Nä, nu kan jag inte sitta här längre. Måste återgå!

Ha en fin söndag nu <3

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar