Annons
Annons

Sumobrottning i Barcelona

Restips-Barcelona-W-hotellKänner att detta kommer att bli ett långt inlägg. Men i torsdags åkte jag och min sambo som fyllde 40 år tillsammans med hans syster, bror och svägerska till Barcelona. Har varit i Barcelona två gånger innan och jag brukar oftast känna mig ganska nöjd med att besöka en stad över en weekend.

Annons

Men just Barcelona blir jag aldrig besviken på och det blir bara tydligare och tydligare hur mycket denna stad har. Jag älskar pulsen i kombination med den avslappnade stilen, alla trevliga människor och den fantastiskt goda maten.

Restips-Barcelona-W-hotellEftersom det var sambons födelsedag firade vi detta stort genom att bo på W.  Ett hotell som ligger precis på stranden i Barcelona, helt magiskt. God mat överallt och utsikt över stranden. Så det kan jag verkligen rekommendera.

Restips-Barcelona-W-hotellNedanför hotellet var det full fart hela tiden och folk åkte skateboard, cyklade, åkte rullskridskor eller sprang. Så hela tiden hände det något. Vi kom fram vid 19 tiden på torsdagen och det var fortfarande varmt och den där otroligt vackra gyllene solen sken i sin finaste skrud.

Restips-Barcelona-W-hotellRestips-Barcelona-W-hotellHär är poolen, tycker det är så läckert med Infinitypooler.

Sagrada-familia-restips-BarcelonaSåklart checkade vi av en av sevärdheterna såsom Segrada Fimilia, en kyrka som aldrig blir färdig och man förstår varför när man ser byggnadens komplexitet. Kyrkan är ritad av Gaudi vars verk finns att se runt om i staden. Tanken var att han skulle bli klar med sin kyrka under tiden han levde men nu 80 år senare är kyrkan fortfarande inte klar och man beräknar att det tar minst 20 år till att få den färdig.

På gatan vid Sagrada Familia hade de någon typ av event så man kunde få testa på att brottas med Sumodräkter, något jag alltid velat göra…

Sagrada-familia-restips-BarcelonaKent brottades mot sin bror och jag fick gå tre ronder mot min svägerska. Vi skrattade mer än vi brottades.

Sagrada-familia-restips-BarcelonaDessutom var det nästintill omöjligt att ta sig upp när man väl låg ner på marken, så två personer fick dra upp oss. Himlar så galet kul!

Sagrada-familia-restips-Barcelona

 

Sagrada-familia-restips-BarcelonaHär är en som blev himla glad över att vinna mot sin bror.

Det kommer mer… alldeles snart, men det är så mycket bilder så jag delar upp det i flera inlägg.

DELA (0)
PINNA (0)

37 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar