Annons
Annons

Runda lampor som hänger på väggen verkar vara i ropet

Bolia-cirkel-lampa-pluto-mormorsglamour-skonahemBolia-cirkel-lampa-pluto-mormorsglamour-skonahemKommer ni ihåg när jag skrev det här inlägget om lampor från samarbetsprojekt med Sörensen läder och Norm Architects. Det var lampor i form av cirkel som hängde på väggen inklädda i läder. Nu sprang jag på något liknande hos Bolia. Riktigt snygga de med, men i mässing. Kan man ana en trend här?

Dessa idéer sätter igång den kreativa hjärnan massor och varför inte testa att göra något liknande? Fast kanske i en annan form och med andra material. Gillar verkligen känslan av det dova ljuset som strålar ut från lamporna på sidorna och att det blir mer som en installation är en lampa som punktbelyser.

Annons

Bilder lånade från Bolia

————————————

Du kan även följa Mormorsglamour på Facebook och Instagram @mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar