Annons
Annons

Rundstav is the shit


skagerak1skagerak skagerak2The Georg Collection från den danska designern Chris Liljenberg Halstrom i samarbete med Skagerak får mitt hjärta att slå lite extra. Gillar hur han använt runtstav som återkommande tema. Ett perfekt material att skapa inredningsdetaljer med som håller i form över tid.

Annons

Det får genast huvudet att gå igång med massor av idéer. Visst är det Ernst som brukar skratta åt sin förkärlek till rundstav och jag förstår honom. Det är så otroligt tacksamt att arbeta med.

Något som jag också tyckte var inspirerande på dessa bilder var sista bilden där man satt först en hög sockel och sedan mitt på väggen satt en snygg list som delar in väggen i olika delar, och sedan målat en snygg grågrön färg som håller ihop hela väggen. Får absolut flytta in i mappen på inspirationsbilder till hallen.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar