Annons
Annons

Så får du lyxiga hotellgardiner

På senaste tiden har jag fått en hel del frågor om mina gardiner i vardagsrummet. Tänkte därför dela med mig av lite tips när man ska hänga gardiner. De gardiner som hänger är VIVAN från IKEA som jag haft under många år och aldrig lyckats tröttna på. De hänger på en vanlig gardinstång som jag valt att fästa så högt upp i taket som möjligt för att få illusionen av högt i tak. För att få många veck har jag hängt två gardinpar på varje stång.

Annons

Under småbarnsåren så har gardinstängerna blivit ganska hängiga pga. Små barn som älskar att hänga i gardinlängder. Nu har de blivit så pass stora så det inte händer så ofta längre. Så jag tänker mig att jag ska investera i skenor istället för gardinstänger. Eftersom jag tycker det blir ett bättre fall på gardinerna. Ett annat tips om du vill få fina vågiga gardiner är att använda sig av kirschband som du syr fast högst upp på gardinen och i Kirschbandet fäster du gardinkrokar. Då får du lika fina veck som de lyxiga hotellen brukar ha.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar