Annons
Annons

En veckas julpyssel med The Creative Collective

Så har även vecka tre i december svischat förbi och det har bjudits på massor av fina gör det själv tips i vår julkalender The Creative Collective. Här kommer en sammanfattning av förra veckans inspirerande inlägg.

Annons

snoglob-av-glaskupol_04

Dag 15: Den första luckan öppnade min kollega på Sköna hem Hemma med Helena på måndagen den 16 december. Hon visar hur man gör en fin snöglob och hur man viker vackra granar.

Dag 16: Malin från Pastill bjöd på en finfin julklapp att göra själv. Hon visar hur man gör en fotokub. 

Dag 17: visade Sofia från Hildas hem hur man kan uppdatera sina julkulor. De blir verkligen toppenfina!Dag 18: bjöd Helena från Craft and Creativity på gratis etiketter till julklapparna att skriva ut. Det ska jag absolut göra.Dag 19: Missa inte Maria från Made by Mary som har gjort den allra vackraste videon på hur man gör fina stjärnor av papper.  Dag 20: Lina från Lina by the bay bjuder på tre olika sätt att pynta granen med återbruk. Så många fina tips!  Dag 21: Sofia från Hildas hem bjöd på smarriga kanderade mandlar, man kan verkligen känna doften av brända mandlar när man läser inlägget och det påminner verkligen om jul, just den doften. 

Nu så är det bara 4 dagar kvar i julkalendern. Det känns lite vemodigt att det snart är slut. Men jag kan nog nästan lova att det kommer att komma mer inspiration från detta nätverk. Vi har bara fått blodad tand efter detta samarbete. Vill ni inte missa några uppdateringar följ oss gärna på Facebook.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar