Annons
Annons

Santorini en drömplats på jorden

När jag var 15 år åkte jag med min bästa vän och hennes pappa till Santorini. Där stod vi högt upp i stan och drömde oss bort, här, var den perfekta platsen att ta med någon man älskade. Det var så vackert så hjärtat värkte och jag svor att jag någon dag skulle ta med den jag älskade till denna plats. 

Annons

Än har vi inte åkt dit. Men när jag såg Sara Medina Linds vackra bilder från Sophia Suites vet jag definitivt vart jag skulle bo någonstans. Och varför inte? Nästa resa kanske går till just Santorini, för jag måste ändå hålla löften som jag lovat mig själv. Även om det var 19 år sedan.

Nu tänker jag inte skriva en rad mer utan låter de vackra bilderna tala för sig själv.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar