Annons
Annons

Senaste Blocketfyndet

bordslampa stilleben

Passade på att knäppa av lite bilder i förmiddags när solen var framme och värmde. Det är så härligt när ljuset stålar in genom fönstren. Nu på eftermiddagen har jag mest suttit och frysit.

”Nya” lampan som jag köpte på Blocket har fått sin plats på bänken framför vardagsrumsfönstret. Tillsammans med lite böcker och ytterligare ett second hand fynd.

Annons

bordslampa stilleben

Ofta så börjar jag alltid titta på Blocket om det är så att jag är ute efter något särskilt. Eller någon av alla de auktionssiter som finns. För det finns så mycket fint och jag tycker saker nästan är finast om det är någon annan som använt de tidigre. De känns mer levande om det fått lite patina.

Idag har jag försökt att hinna ikapp allt som jag inte hann med förra veckan. Det är svårt när det försvinner jobbdagar pga lediga dagar. Det är som att man måste jobba dubbelt så mycket för att komma ikapp.

Resten av dagen har det varit inredningskonsultation, möten och hemsidebygge, för en ny sak som är på väg. Alltid lite pirrigt och väldigt kul när man börjar med nya saker.

Ha en fin kväll nu!

Kram

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar