Annons
Annons

Senaste second hand fyndet

Blir så himla glad när man hittar något man letat efter ett tag på Second hand affären. Går inte på så mycket loppisar men älskar att springa runt i second hand butiker och då blir det extra kul när man hittar något som man letat efter länge.

Annons

sovrum nattduksbord och fikonträd  sovrum nattduksbord och fikonträd

sovrum nattduksbord och fikonträd

Detta inlägg innehåller Adlinks/spårningslänkar

Eller ska jag vara helt ärlig, så hade jag inte letat så länge efter nya nattduksbord. Men när jag såg dessa i plexiglas för 100kr var jag bara tvungen att slå till. Vi har tidigare haft både stolar och små pallar som nattduksbord, men det är inte förrän man får ett riktigt bord som man inser hur skönt det är att ha plats för både böcker, magasin, väckarklocka och lampa. Är så glad över min väckarklocka från Arne Jacobsen som jag fick i julklapp. Den låter sådär lagom och är toppen att snooza på morgonen, för man behöver bara lägga en hand ovanpå klockan så snoozar den om.

Att ha ett ordentligt sängbord är så mycket mer praktiskt än att allt hamnar på golvet. Som det oftast gör om det inte finns tillräckligt med avställningsyta. I allafall här hemma 🙂

Vill du ha lite tips inför loppisrundan eller turen till second hand butiken så hittar du det här.

 

Detta inlägg innehåller Adlinks/spårningslänkar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar