Annons
Annons

Senaste veckornas mest inspirerande saker

I och med att internet strulade i förra veckan så får detta inlägg bli en sammanfattning av de senaste veckornas mest inspirerande saker. Som vanligt finns det en hel del att tipsa om.

Älsk på både namnet ” A pile of shit” och formen av dessa mässingsskulpturer som är gjorda i ett samarbete mellan Straight design och smyckesföretaget Bedazzled. Ni kanske undrar varför man döpt dem till A pile of shit? De menar att dessa skapelser i mässing är något som skapar ett habegär men som du egentligen inte behöver.

Annons

Bildkälla: Straight design 

Något som också fastnade på näthinnan denna vecka för en armaturälskare som en annan är Nordic Lightnings vackra pressbilder. Här med lampan Say my name i ny kulör.

Bildkälla: Northern Lightning

Dagmar´s kitchen slutar aldrig imponera med sina vackra matbilder. Här med Avokado choklad mousse.

Bildkälla: Dagmars Kitchen

Hantverkskänslan i denna bilden fick mig att fastna lite extra för Fjärde långgatan 1 som säljs via Stadshem. 

Sen går det inte en vecka utan att inspireras till att använda händerna. Hos Homey oh My hittade jag denna fina korg som gjorts genom att vira rep som du sedan limmar ihop. Superfin! Här hittar du hela beskrivningen på korgen.

Bildkälla: Homey Oh My

Jaha… osså lite fint till de små barnen. Den fina lövfilten från Moon Picnic känns som att man kan fortsätta använda även sen när barnen blivit stora.

Bilkälla: Moon Picnic

I förra veckan var jag på mina tidigare bloggkollegers lanseringsfest Helena, Monica, Maria och Åsa för deras nya bloggar och nätverk Nordinary. Så stolt att de vågade ta steget och starta egna bloggar. Vet att det kommer gå superbra, för det är ett gäng riktigt drivna och kompetenta bloggare.

ordinary influencers

Foto: Frida Möller/Studio Emma Svensson för Nordinary Influencers

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar