Annons
Annons

Reseguide Barcelona

Restips Barcelona-restaurangtips-la-boqueria

Annons

Tänkte dela med mig av lite club- och restaurangtips om ni ska till Barcelona någon dag. Restips Barcelona-restaurangtips-la-boqueriaFör en hungrig turist på La Rambla (som är Barcelonas största turistgata) får du inte missa att äta lunch på Barcentral,  ligger precis mitt i Barcelonas matmarknad la Boqueria. Här är det riktigt stojigt och massor av folk. Men färskare fisk och skaldjur är svårt att få tag på. Var beredd på att det är kö, men ge det tid för det är verkligen värt det.

Bar mut-barcelona-restips-restaurangtipsBildkälla: In and out Barcelona

Ytterligare mattips är Bar Mut som är en gemytlig restaurang, med trevlig personal och otroligt god mat, tycker dessutom att det var prisvärt och något jag verkligen kan rekommendera.

Barcelona hotell W top bar EclipseVill du ha riktigt goda drinkar gjorda på färsk frukt och en vy över hela Barcelona kan jag rekommendera hotell W:s toppbar Eclipse på 26 våningen med en utsikt som slår det mesta. Lite stel stämning i början av kvällen dock, så vill du dansa och ha kul, gå dit senare på natten. När vi var där stod en och spelade på trummor hela kvällen tillsammans med DJ:n det gjorde att det blev världens drag. Iallafall på oss. 

hotell-w-barcelona-eclipseMan sitter i fönstren  och tittar rakt ner på stranden och Barcelona. Även om jag ser lite stel ut så här i början på kvällen, så kan jag informera om jag dansade så jag hade träningsvärk i tårna i två dagar efter.

luz-de-gas-barcelona-clubtipsFör oss som är över 30 och gärna vill parta utan att känna oss alltför gamla, finns det ett ställe som jag verkligen kan rekommendera Luz de Gas. Åk dit vid 24, sätt dig en stund i baren och efter någon halvtimme kan du vända dig om mot dansgolvet och det är fullproppat med folk. Så himla kul! Dessutom ett ställe som absolut inte är dräggigt som jag kan uppleva vissa dansställen i Stockholm kan vara för den lite äldre publiken.

Fyll gärna på med information i kommentarsfältet om ni har något mer att rekommendera, för självklart kommer jag åka tillbaka. Längtar faktiskt redan. För himlar vad jag har skrattat och haft kul.

DELA (0)
PINNA (0)

37 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar