Annons
Annons

Sista dagen av ledighet innan allt drar igång…

Precis hemkommen efter tre suveräna dygn i Kungsberget tillsammans med vänner och barn. Vi var 34 stycken sammanlagt som åkte upp tillsammans. Nu är vi tillbaka och dags för en sista lugn dag innan skola och jobb sätter igång på fredag. En lugn start efter lång ledighet som varit som bomull för själen och kroppen. Jag tror att det är lika viktigt för vuxna som för barn att få långledigt ibland.

Annons

Vi har haft en ledighet med få måsten och mycket bara vara och det är bland det bästa jag vet. När dagen får utvecklas som den vill utan för många måsten och sen när man gått runt och lunkat runt ett tag därhemma är det alltid toppen att dra iväg på något roligt. Och precis så har vår ledighet varit.

Imorgon börjar ett nytt år rent jobbmässigt med massor av roliga projekt att ta itu med och samtidigt sätter även pressveckorna igång med möbelmässa och Formex.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar