Annons
Annons

Sista minutentips till julaftons dukning och en riktigt GOD JUL

Idag är det julafton! Så här kommer en dukning jag gjorde förra året som inspiration till julaftonsdukningen.

Jag föredrar att inte bygga så mycket på höjden med dekorationerna på matbordet, tycker det är så trevligt när man kan se som sitter mitt emot en :). Det har lagts en girlang med kvistar av gran och Krypteria i mitten på bordet, i denna har jag placerat ut vita Liljor och mässingsljusstakar. 

Annons

Tallrikarna har slagits in till ett litet paket med hjälp av  ett band som knytits runt tallrikarna. (Bandet har gjorts genom att riva sönder tygstycken eller lakan i smala remsor) Varje kuvert har dekorerats med en fin grankvist och blomma.

Vackra gamla mässingsljusstakar får stå på bordet och bidra till mysfaktorn. Till varje kuvert har jag dukat med de fina ärvda silverbesticken.


Hoppas att ni får en riktigt riktigt fin jul nu! Ta hand om er och varandra.

————————————

Följ gärna Mormorsglamour i sociala medier så missar du inget. Facebook och Instagram @mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar