Annons
Annons

Sjömagasinet sista delen av Bloggforum

Efter NK hoppade vi på bussen som tog oss till Sjömagasinet nere i Göteborgs hamn. Sån vacker byggnad, ett gammalt magasin som tidigare bland annat tog emot varor från Ostindiska kompagniet i början när handeln med varor drog igång.

Annons

Det är så otroligt stort och vi fick sitta på övervåningen som även den inrymde många gäster. Trots möjligheten att ta emot mycket matgäster hade de lyckats behålla det genunina och mysiga. Mycket tack vare att huset var indelat i många olika rum. Ulf Wagner hälsade oss välkomna och vi fick äta en otroligt god lunch.

Ljuset i byggnaden gjorde att kameran var svår att lägga undan. Skulle absolut kunna tänka mig att ta porträttbilder i denna byggnad tack vare det lite ruffa, mjuka ljuset som byggnaden bjöd på. Bilderna blev nästan guldiga.

Till bords hade jag Peder Lamm och Martin Wendelbo som bjöd på en hel del historier och goda skratt.

Peder Lamm hade senare en föreläsning om Göteborgs Auktionsverk och jag slutar aldrig förvånas över människor som brinner för sin sak. Det är otroligt inspirerande och jag är så tacksam över att jag får träffa alla dessa fina människor, som entuasmerar och inspirerar.

Det var allt ifrån Bloggforum i Göteborg. Nu ska jag inte tjata mera. Men jag hade så mycket bilder, så det kändes roligare att dela upp det i flera inlägg.

Hoppas att ni har en fin helg.

Här är det lugnt och jag försöker att mota bort den där envisa förkylningen som tydligt berättar för kroppen att det är dags att dra ner på tempot och ta det lugnt. För full fart har det varit i veckan. Tänk vilken himla klok kropp man har. Det gäller bara att man ska ta sig tid och lyssna också.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar