Annons
Annons

Ska man behöva bli pensionär innan man hinner ta sig tid att stanna upp?

Jag försöker påminna mig ofta om att stanna upp och njuta i vardagen, trots små barn, husbygge och jobb som gör att vardagen rullar på i 180. Försöker att vara i den där trädgården som inte blommat på hela året. Hinna njuta av de långa varma nätterna på altanen som man snickrade på i fjol, annars känns det som det hela tiden är en strävan efter det perfekta, man jobbar och jobbar och jobbar och på fritiden så fortsätter man att jobba, för man ska ha den där fina perfekta pergolan eller växthuset eller vad det nu kan vara.

Annons

Och man hinner aldrig stanna upp och njuta eftersom man hela tiden längtar till att allt ska vara perfekt så att man någongång där om 50 år ska kunna sätta sig ner och bara njuta.

Jag säger inte att jag är världens bästa på detta, men ibland kan jag känna att det är så mycket som ska göras och så många måsten innan man faktiskt stannar upp, sätter sig ner och bara är, för jag har ingen aning om jag kommer leva i morgon. Det enda jag vet är att jag lever just nu och då måste jag ta tillvara på den stunden.

Bild Namphuoung Van

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar