Annons
Annons

Skapa en av de trendigaste sakerna just nu – Väggbonad utan krånglig makramé

I var och varannan tidning och inredningsblogg just nu så ser man väggbonader av alla de slag. Något som varit oerhört populärt är makrame bonaderna som knyts för hand. I vackra mönster. Det är oftast en ganska avancerad knytteknik bakom. Så därför tänkte jag visa er andra idéer där man inte behöver kunna knyta makramé för att få en egen personlig dekoration till väggen.

Annons

För det finns så många fina idéer att inspireras av. En av de enklaste måste vara denna. Tre blompinnar som knytits upp på snöre och dekorerats med gröna blad.


väggbonad utan makrameSara Sherman Samuel

Varför inte göra riktigt stora tofsar som man hänger på en pinne i olika höjd? riktigt fin och inspirerande med sina pastelliga färger.

vaggbonad utan makrameHonestly WTF

Det finaste man har hänger man upp på väggen. Och ett sätt att hänga upp sina bästa fotografier på familjen eller från ens resor är detta. En blompinne. Lite garn och  fotografier. Som avslutas med trianglar som klippts ut ur papper.

väggbonad utan makrameHomey oh my

Man kan verkligen använda det mesta i sin väggbonad. Låt inte fantasin begränsas utan använd, tygtrasor, tassels, blommor, fransar, tjockt garn. Det är så roligt när man vågar testa sig fram. Vissa saker blir bra och andra kanske man behöver göra om 🙂

väggbonad utan makrameDesign love fest

Här är vi tillbaka till tassels gjorda av garn. Sen har även varje hängande tassel dekorerats med pärlor. väggbonad utan makrameHomey oh My

Bland alla de andra idéerna så har det använts en pinne eller rundstav för att hänga sakerna i. Men det går lika bra med runda saker. Kom ni ihåg min väggbonad av en rockring?  Eller som här där de använt sig av en ring som dekorerats med garn, som sedan klippts till i önskad form.

väggbonad utan makrameLittle inspiration

Hoppas nu att jag kunnat inspirera er till att vilja göra en egen väggbonad utan att knyta en endaste makrameknut 🙂

Det blev en riktigt lång arbetsdag idag.

Nu tackar jag för mig och säger god natt.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar