Annons
Annons

Skicka saker vidare

Jag tänkte berätta lite om det där med att skicka vidare. Våra barn har fem äldre kusiner och har sen födseln fått ärva alltifrån sängar till kläder. I ärlighetens namn har jag knappt köpt några leksaker till barnen, utan nästan sorterat undan saker i källaren som vi fått, för att senare kunna ta fram dem, några i taget, inte allt på en gång. Det har varit som ett smörgåsbord av saker och jag känner mig oerhört tacksam och priviligerad över att vi har så snälla människor runt om oss.

Annons

Det känns lite extra bra i hjärtat att fler barn får leka med sakerna, än att det bara köps och slängs. När våra barn lekt klart med sakerna eller växt ut sängen, skickar vi bara dem vidare till vänner i vår bekantskapskrets, så att de får finnas i ännu ett hem och sprida glädje till ännu ett barn.

Senaste fina saken som kom hem här från kusinerna är den här söta skyffeln och sopborsten. 

Hur gör ni med sakerna som barnen växt ur? Slänger ni det på tippen? Ger ni det till vänner eller säljer ni det?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar